Mød holdet bag zali

Vores Team

Vores virksomhed er et kollektiv af mennesker, der stræber efter at yde den bedste service.

Zali har som mission at oplyse købere om de forskellige senge og sengetyper tilgængelige på markedet. Det handler om din og min mening, til gavn for andre, der ønsker at købe en ny seng. Vores opgave handler om at skabe et vidensgrundlag for dig som køber således, at du føler dig tryg, når du bestiller din seng på nettet. Derfor tæller ord mere end stjerner. Gennem indsamling af bruger- og ekspertanmeldelser, vil vi beskrive sengen som den opleves. Hvorfor den for nogle skaber værdi, mens den for andre anses som dårlig. I den sammenhæng skal man huske på, at senge ikke en eksakt videnskab. Netop derfor er det rart at høre, andres mening. Det mener vi i hvert fald.

"Alle fortjener at sove godt."

Om Zali

Hvordan laver vi anmeldelser af produkter?

Vi arbejder hver dag målrettet på at optimere vores hjemmeside og produkter ved at udføre grundig research om alle produkterne her på siden. Zali har til formål at afdække alle detaljerne om din seng og madras inden du køber, så du slipper for at google dig frem i alle internettets afkroge for at finde ud af hvad der er af fordele og ulemper ved den seng du overvejer at købe.

Der findes tusindvis af senge og derfor er det vigtigt at nævne at vi langt fra har testet alle produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research har vi samlet eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede. Vi har som en ekstra service en livechat her på siden, hvor vi sidder klar til at rådgive dig hvis du skulle have spørgsmål. Sådan tror vi på, at vi kan skabe mest mulig værdi for dig i din søgen efter en ny seng eller madras.

Vi sammenholder vores dataindsamling fra officielle test med, hvad kunderne siger om produkterne. Vi finder anmeldelser og læser hvad kunder har sagt om produktet på tværs af nettet, herunder virksomhedernes egen hjemmeside, Trustpilot, Amazon, Google, Youtube, Facebook, Instagram og forskellige forums. For at gøre det nemt for dig, koger vi anmeldelserne ned til overskuelige punkter i form af fordele og ulemper.
Udover fordele og ulemper laver vi en fyldestgørende beskrivelser af sengene. Der kommer hele tiden nye produkter og nye anmeldelser af senge, men vi gør hvad vi kan for hele tiden at holde vores produkter up to date.

Forretningsmodel

Vores mission er at yde verdens bedste service. En del af det, er at være 100% transparent og det gælder også den måde vi driver forretning på. Zali er en annoncefinansieret virksomhed, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere der har de produkter vi viser på vores hjemmeside. Igennem www.partner-ads.com tjener vi en procentdel af et eventuelt køb, hvis du har trykket på "Gå til forhandler" linket her på vores hjemmeside.

Hvor mange procenter vi tjener på et køb varierer fra forhandler til forhandler, men det ligger typisk mellem 8% og 20%. Det er den her provision, som gør at vi har råd til at betale vores medarbejdere for at yde den service vi gør.

Det er vigtigt at understrege 2 ting:
1. Du som kunde betaler ikke ekstra ved at have været på vores side, når du køber produktet hos leverandøren. Hvis en seng findes flere forskellige steder vil vi over tid vise alle leverandørerne der har produkter, så du kan gå til den forhandler med den bedste pris.
2. Vi er 100% objektive i vores beskrivelser og anmeldelser. Vi beskriver produkter som vi og kunderne oplever dem, fordi det skaber mest værdi for dig som bruger. Hvis du har feedback eller spørgsmål til noget af vores indhold på siden så er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte via chatten eller på mail: hey@zali.dk.

Fejl og mangler

Vi er ikke en kæmpe virksomhed med flere hundrede ansatte, så det kan ske at der er tastefejl eller forkerte oplysninger relateret til nogle af de produkter vi viser på vores hjemmeside. Vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, men der kan opstå fejl i vores produkter, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet. Hvis du opdager fejl eller mangler så vil vi opfordre dig til at skrive til os, så vi kan få rettet op på det med det samme.

Zali
Logo