FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hos Zali samler vi senge og anmeldelser fra nogle af de bedste danske leverandører. Vi er 100% uafhængige og tjener en lille procentdel hvis du køber sengen direkte via linket på vores hjemmeside. 

Zali består af et lille team på 4-5 personer. Vores mission er at gøre det nemmere og mere transparent at finde den rigtige seng. At finde en ny seng kan være svært, uoverskueligt og rigtig dyrt for både pengepungen og søvnkvaliteten – Det vil vi lave om på.

Du er altid velkommen til at skrive til os direkte i chatten. Du kan også kontakte os på hey@zali.dk.

Vi samarbejder kun med dygtige leverandører, så du er altid i sikre hænder. Men du skal naturligvis altid være opmærksom når du køber produkter online. Zali formidler blot kontakten, dvs. at vi ikke står til ansvar for garantier og betaling, da alt dette håndteres af leverandøren du køber hos.

Senge sælges ikke længere kun i fysiske butikker. Internettet har skabt et grundlag for et større udvalg, og nye måder hvorpå senge sælges. Forretninger tilbyder prøveperioder, gratis ombytning og andre tiltag med hensigten om at sikre købernes tryghed, hvad enten man handler fysisk eller på nettet. At gå fra de trygge rammer og prøve sengen nede i butikken, over til at handle på nettet og føle sig usikker om produktets kvalitet kender vi selv. En større research blev vi dog overbevist, da både eksperter og andre brugere var positive. Men vi må indrømme. Helt nemt var det ikke. Derfor har vi skabt Zali. Et sted, der erkender det svære valg, men ønsker at gøre det lidt nemmere.

Zali
Logo